Service Manager Benelux

Job description

Dit is Allego

Allego is het toonaangevende bedrijf voor betrouwbare laadoplossingen voor steden, bedrijven en consumenten. Wij leveren laadfaciliteiten, variërend van openbare AC-laders tot hoog vermogen laders (High Power Chargers) die kunnen worden gebruikt door alle elektrische auto's en elke EV-bestuurder. Ons doel is bij te dragen tot emissievrije mobiliteit en EV-bestuurders in staat te stellen op de juiste plaats en met de juiste snelheid op te laden. De EV-markt is in opkomst en verandert snel. Met onze bewezen staat van dienst en ervaring rijden we vol vertrouwen door.


Iets meer over de functie

Allego is hard gegroeid en blijft verder groeien. Om kwaliteit van onze laadoplossingen te waarborgen zijn wij op zoek naar een Service Manager Benelux. Als Service Manager Benelux zorg je ervoor dat onze service partners technische problemen, schade en/of storingen naar behoren oplossen. Jij bent verantwoordelijk voor de relatie en samenwerking met de service partners, hierbij stuur je veel aan op SLA’s en KPI’s. Belangrijk is dat jij je bezig houdt met structurele verbeteringen en niet het overzicht verliest door op de details van specifieke technische problemen te focussen.


Globaal zijn dit je verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt ervoor dat service partners volgens afspraken opereren;
 • Je bewaakt de doorlooptijd van werkorders en stuurt bij daar waar nodig;
 • Je bent binnen Allego Single Point Of Contact voor alle service partners in de Benelux;
 • Je hebt een coördinerende rol bij complexe klantvragen en operationele escalaties;
 • Je voert periodiek operationeel overleg met onze service partners;
 • Je rapporteert direct aan de Managing Director Benelux.

Requirements

Dit ben jij (althans dat hopen we)

Je hebt ervaring in service-management en hebt affiniteit met techniek. Je hoeft geen ervaring te hebben in de EV-industrie, echter is dit wel een grote pré. Affiniteit met elektro is wel noodzakelijk. Verder zijn we opzoek naar de volgende vaardigheden, die jou gaan helpen in deze rol:

 • Het managen van meerdere servicepartners tegelijkertijd;
 • Je brengt graag structuur aan;
 • Je hebt sturing op SLA’s en KPI’s hoog in het vaandel staan;
 • Je richt je op structureel service management in zijn totaliteit;
 • Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is een pré.


Dit is ons aanbod

Een uitdagende baan in een snelle, doelgerichte omgeving. In deze functie krijg je veel vrijheid om je dagen naar eigen inzichten in te vullen. Een competitief salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Een goed pakket secundaire voorwaarden, individueel budget om extra vakantiedagen te kopen en pensioen. Jouw ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, hier werken wij graag aan mee.

Interesse? Solliciteer dan direct. Wij zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Tot snel!