Skip to content

Projectmanager EV Charging

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiumBelgie

Job description

Dit is Allego

Allego is het toonaangevende bedrijf voor betrouwbare laadoplossingen voor steden, bedrijven en consumenten. Wij leveren laadfaciliteiten, variërend van openbare AC-laders tot hoog vermogen laders ( High Power Chargers ) die kunnen worden gebruikt door alle elektrische auto's en elke EV-bestuurder. Wij verstrekken een naadloze laadervaring. Ons doel is bij te dragen tot emissievrije mobiliteit en EV-bestuurders in staat te stellen op de juiste plaats en met de juiste snelheid op te laden. De EV-markt is in opkomst en verandert snel. Met onze bewezen staat van dienst en lange ervaring blijven we vol vertrouwen vooruit rijden.


Iets meer over de functie

Allego groeit hard, zo ook in de regio Benelux en om voorop te blijven lopen zijn we op zoek naar een extra Delivery Manager in België. Als Delivery Manager zal je de installatie plannen, onze installatiepartners mobiliseren en het algemene projectmanagement doen tijdens de realisatiefase van Allego EV-laders. Tijdens dit proces werk je nauw samen met onze klanten en ons operationele team aan de realisatie.

Je uitdaging: meerdere installatieprojecten tegelijkertijd beheren, waarbij je een evenwicht moet vinden tussen omvang, planning, budgettering, resourcing, risico's en “deliverables”. Elk project heeft verschillende belanghebbenden die op één lijn moeten worden gebracht, zoals: de klant, netbeheerders, ingenieursbureaus, de installatiepartner, lokale gemeenten en ons eigen hoofdkantoor. Projecten moeten niet alleen op tijd worden opgeleverd, maar ook op een veilige manier, vandaar dat je ook verantwoordelijk bent voor gezondheid en veiligheid op de projecten.

Job requirements

Dit ben jij (althans dat hopen we)

Je hebt ervaring in (technische) projectleiding en de realisatie van meerdere projecten tegelijkertijd. Je hebt een elektrotechnische achtergrond waarbij je te maken hebt gehad met installatieprojecten.  Verder zijn we opzoek naar de volgende vaardigheden, die gaan jou helpen in deze rol:

  • het beheren van meerdere installatieprojecten tegelijkertijd;
  • het maken van kostprijsberekeningen;
  • het zelfstandig uitvoeren van locatie intakes, inclusief technisch ontwerp van de locatie;
  • denken in oplossingen in plaats van problemen;
  • zelfstarter die weet wat er gedaan moet worden;
  • je spreekt Nederlands en Engels. Frans is een pre!


Dit is ons aanbod

Een uitdagende baan in een snelle, doelgerichte omgeving. Een competitief salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Een goed pakket secundaire voorwaarden, waaronder maaltijdcheques, ziekteverzekering en pensioen. Bij Allego kies je je eigen uitdagingen, wij zorgen voor opleiding en training om vooruit te blijven gaan.

or