HR Stagiair

Job description

Dit is Allego

Allego is in Europa het toonaangevende bedrijf voor snelle en ultrasnelle laadoplossingen voor bedrijven en consumenten. We leveren diverse soorten laadoplossingen, waaronder state-of-the-art opladen met een hoog vermogen. Dat kan worden gebruikt door alle elektrische auto’s en door iedere EV-rijder, waardoor wij de beste laadervaring kunnen bieden.

Ons doel is om bij te dragen aan emissievrije mobiliteit en ervoor te zorgen dat EV-rijders kunnen opladen op de juiste locatie met de juiste laadoplossing.

De EV-markt is in opkomst en verandert snel en ook Allego zit niet stil. Sinds 17 maart 2022 zijn wij een beursgenoteerd bedrijf en mede daarom kunnen wij wat extra handjes gebruiken. Als jij het ziet zitten om in deze dynamische omgeving onze nieuwe HR stagiair te worden, lees dan vooral verder!

Over jouw stage

Je zult ons HR team op verschillende onderdelen ondersteunen. Op HR gebied zijn er nog veel zaken die ontwikkeld dan wel verbeterd kunnen worden en wij zijn bereid om je de vrijheid te geven om dit te doen. In deze rol kun je bijvoorbeeld:

 • De huidige HR processen en procedures opnieuw in kaart brengen en deze aanscherpen dan wel aanpassen, met als doel een beter overzicht te creëren voor onze medewerkers.
 • Aanhaken bij diverse projecten die op dat moment lopen of nog van start zullen gaan, zoals bijvoorbeeld: employee engagement, employer value proposition en Learning & Development.
 • Verantwoordelijk zijn voor alle zaken met betrekking tot stages en stagiaires bij Allego.
 • Operationele HR activiteiten oppakken. Denk hierbij aan administratieve taken zoals het bijhouden van de HR inbox en het personeelssysteem bijwerken.
 • Ons HR intranet bijwerken.

Kortom, een divers takenpakket met “last but not least” de mogelijkheid om in een gezellig en gedreven HR team te werken aan je eigen ideeën! Er is ruimte voor jouw nieuwe, creatieve HR initiatieven.


Requirements

Dit ben jij

We zoeken iemand die van structuur houdt, maar toch kan meedraaien in een steeds veranderende dynamische omgeving. Als onze ideale kandidaat:

 • Ben je een 3e jaars HRM student.
 • Ben je beschikbaar voor minimaal 5 maanden voor 32 uur per week.
 • Leg je gemakkelijk contact met collega’s op diverse niveaus.
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Engels en Nederlands.
 • Ben je integer, discreet en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie.
 • Ben je een “selfstarter”. Je krijgt veel autonomie, maar wij verwachten dan ook een proactieve houding en een “can do” mentaliteit.
 • Ben je een echte teamplayer en je voelt je eigenaar van de taken die je toebedeeld hebt gekregen.

Houd er rekening mee dat je voor de duur van de stage ingeschreven moet staan op een Nederlandse school of universiteit.

Wat bieden wij jou

Als HR stagiair bij Allego heb je een divers takenpakket. Naast de mogelijkheid om je werkervaring uit te breiden en van ons te leren, willen wij ook zeker van jou leren! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten die ons helpen onze processen en resultaten verder te optimaliseren. Jouw ideeën zijn dan ook van harte welkom en je krijgt de kans om ze uit te voeren als ze onze doelstellingen ondersteunen.

Uiteraard ontvang je een vergoeding voor jouw stage. Deze bedraagt 500 euro bruto op fulltime basis.

Als je geïnteresseerd bent in deze stage bij Allego zien we jouw cv en motivatiebrief graag tegemoet via de directe link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze HR Business Partner Marlein ten Dam. Je kunt Marlein bereiken via +31 6 15 38 21 82 of stuur een e-mail naar marlein.ten.dam@allego.eu.