HR Business Partner

Job description

Dit is Allego

Allego is het toonaangevende bedrijf voor snelle en ultrasnelle laadoplossingen voor bedrijven en consumenten in heel Europa. Wij leveren laadfaciliteiten, variërend van gewone thuisoplading tot ultramoderne oplading die gebruikt kan worden door alle elektrische auto's en elke EV-bestuurder. Alles gericht op een naadloze laadervaring. Ons doel is bij te dragen aan emissievrije mobiliteit en EV-bestuurders in staat te stellen op de juiste plaats en met de juiste snelheid te laden. De EV-markt is in opkomst en verandert snel. Met onze bewezen staat van dienst en lange ervaring gaan wij vol vertrouwen vooruit.


Iets meer over de functie

Allego groeit en bevindt zich in een fase waarin er naast groei ook ruimte is voor verdere professionalisering en structuur. Er is veel te doen! Binnen HR maken we de beweging van vooral operationele ondersteuning naar meer tactische en ook strategische ondersteuning van de organisatie ( d.m.v. het uitrollen van het strategisch HR plan ).

Als HR Business partner voor de centrale organisatie in Arnhem ondersteun je onze managers bij HR processen, ontwikkel en implementeer je nieuwe HR tools en mix je zakelijk inzicht met HR expertise. Je bent bekend met de laatste HR trends, data driven en gewend om te werken in een snel groeiende en veeleisende organisatie.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:

- Ondersteunen en adviseren van het lijnmanagement bij complexe tactische en operationele vragen en uitdagingen;

- Ontwikkelen van Allego brede HR initiatieven en tools op basis van onze HR Strategie gericht op het zijn van ‘employer of choice’;

- Ondersteunen bij de ontwikkeling van een high performance employee experience;

- Ontwikkelen en verbeteren van onze HR procedures, processen en beleid voor alle landen in het bereik waar nodig;

- Nauw samenwerken met recruitment voor contractonderhandelingen en een soepele onboarding van onze nieuwe medewerkers;

- De organisatie ondersteunen met HR analytics om de werkprestaties en employee experience verder te verbeteren.


Je komt terecht in een ambitieus HR team bestaande uit Koen (Head of HR - je potentiële nieuwe baas), Karin (International HR Business partner), Jacobine en Anneke(HR en Fleet Admin), Inez en Dennis (Recruiters), en onze stagiaires Dennis en Noah. Best veel, maar hadden we je al verteld dat er werk aan de winkel is?

Requirements

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een echte HR professional die zin heeft in deze gecombineerde rol waar de operationele activiteiten afgewisseld worden met tactische en strategische vraagstukken. Jij zoekt een nieuwe werkplek in een dynamische en energieke omgeving waar je (zelfstandig) vol aan de bak kan met het werk wat er voor je klaar ligt.

Vanzelfsprekend heb jij ervaring in en theoretische kennis van het HR vak, dit biedt jou tenslotte de juiste bagage om je rol zelfstandig te kunnen uitoefenen. Eventueel ben je nu HR adviseur en ben je klaar voor de stap naar Business Partner. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om daarmee de verbinding te leggen met onze managers en zo HR nog meer op de kaart te zetten. Binnen Allego is Engels veelal de voertaal, daarom is het van belang dat je deze taal goed beheerst, zowel in woord en geschrift.


Wat bieden we jou?

In ieder geval een baan waar je je geen moment zult vervelen en waar je een enorme bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van HR.  Ons hoofdkantoor staat in Arnhem en natuurlijk is het HR team hier ook te vinden. Toch werken we ook, wanneer het kan, vanuit huis. Deze vrijheid heb je. Uiteraard bieden we je een mooi salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Bovenal bieden we je een functie in een bedrijf wat bouwt aan de toekomst.