Skip to content

Customer Support Specialist

Arnhem, Gelderland, NetherlandsRegion Benelux

Job description

Dit is Allego

Allego is het toonaangevende bedrijf voor betrouwbare laadoplossingen voor steden, bedrijven en consumenten. Wij leveren laadfaciliteiten, variërend van openbare AC-laders tot hoog vermogen laders (High Power Chargers) die kunnen worden gebruikt door alle elektrische auto's en elke EV-bestuurder. Ons doel is bij te dragen tot emissievrije mobiliteit en EV-bestuurders in staat te stellen op de juiste plaats en met de juiste snelheid op te laden. De EV-markt is in opkomst en verandert snel. Met onze bewezen staat van dienst en ervaring rijden we vol vertrouwen door.


De functie:

Ons operations team is op zoek naar een collega voor Klantensupport voor de Benelux-markt, met interesse in het gebied van elektrische mobiliteit en klantenservice. Je zult samenwerken met onze klantenserviceagenten en ingenieurs op het gebied om ervoor te zorgen dat de operationele beschikbaarheid van onze oplaadinfrastructuur gewaarborgd is. Je zult werkzaam zijn op ons kantoor in Arnhem. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, waar het Benelux Operations team is gehuisvest.

Jouw taken:

  • Ondersteuning bieden bij klantenzorg en klantenserviceprocessen door klantverzoeken te beantwoorden en het oplossen van service uitdagingen te initiëren
  • Administratieve ondersteuning bij ons onderhoudsproces
  • Ondersteuning van onze veldingenieurs door op afstand problemen op te lossen
  • Je zult de prestaties van de laadinfrastructuur monitoren en analyseren
  • Voorstellen doen en verbeteringen implementeren in de dagelijkse operaties, om de algehele efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Job requirements

Dit ben jij (althans dat hopen we)

Jij bent een echte teamspeler! Je bent servicegericht, flexibel en altijd bereid om een helpende hand te bieden. In deze rol helpt het als je ervaring hebt in backofficeondersteuning  en/of klantensupport en als je een passie hebt voor het werken met klanten. 

Verder zoeken we iemand die:

  • Het vermogen heeft om meerdere taken tegelijk uit te voeren en snel van focus te veranderen
  • Beschikt over sterke communicatie- en organisatievaardigheden
  • Nederlands als moedertaal heeft en ook vloeiend is in  het Engels (Frans is een pluspunt)
  • Een ruimdenkende, proactieve houding heeft en en bereidheid is om te leren 

Dit is ons aanbod

Een uitdagende baan in een snelle, doelgerichte omgeving. De EV industrie groeit, hard! Wil jij onderdeel zijn van deze groei? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan. Wij bieden een competitief salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, een goed pakket secundaire voorwaarden en individueel budget om extra vakantiedagen te kopen.  Jouw ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, hier werken wij graag.

or