Back Office Medewerker

Job description

Dit is Allego

Allego biedt slimme laadoplossingen voor elektrische auto's, motoren, bussen en vrachtwagens. Voor consumenten, bedrijven en gemeenten. Onze laadoplossingen maken het voor bedrijven en gemeenten gemakkelijker om de infrastructuur te leveren die e-rijders nodig hebben, terwijl de schaalbaarheid van onze producten ons tot de ideale partner van de toekomst maakt.


Wij ontwikkelen daarnaast een internationaal laadnetwerk met al meer dan 28.000 operationele oplaadpunten in heel Europa. Onze laadoplossingen zijn altijd aangesloten op ons eigen platform: de EV-Cloud. Hierdoor hebben wij en onze klanten de beschikking over een breed scala aan functies en diensten, zodat er een flexibiliteit ontstaat die aansluit bij je behoeften en waardoor deze zelfs overtroffen worden. Wij doen dit op een onafhankelijke, betrouwbare en veilige wijze. 


Iets meer over de functie

Je zorgt voor een tijdige en naadloze end-to-end uitvoering van terugkerende (service)leveringen volgens de overeengekomen contractuele verplichtingen met klanten. Je behandelt, verwerkt en vervult inkomende laadpuntaanvragen voor publieke en b2b klanten binnen de afgesproken doorlooptijden. Je levert een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid!

Je werkzaamheden in deze functie zullen bestaan uit:

  • Zelfstandig inkomende aanvragen behandelen, verwerken, administreren, alle vereiste documenten aanmaken en archiveren in het systeem en de status bijwerken tot aan de voltooiing;
  • Nauw samenwerken met cross-functionele teams (Sales, REA managers, Operations, Finance & IT, 3rd parties) om een naadloos realisatieproces te garanderen;
  • Relaties met klanten onderhouden. Verantwoordelijk voor tijdige reactie op vragen van klanten;
  • Regelmatig rapporteren over (service)prestaties op basis van contractueel overeengekomen SLA's met klanten en derden;
  • Subject matter expert op het gebied van systemen, applicaties, rapportages en processen met betrekking tot de realisatie van Allego's laders;
  • Informatie controleren, documenteren en archiveren, indien nodig corrigeren of aanvullen en zorgen voor volledigheid en kwaliteit, conform interne richtlijnen en binnen het administratieve proces;
  • Inside sales management behoort ook tot de werkzaamheden binnen deze vacature.

Requirements

Dit ben jij (althans dat hopen we)

Je hebt een passie voor klantenservice en bent uitermate klantgericht. Je werkt nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige afhandeling. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende taken en onderwerpen, houdt overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Ervaring met administratieve taken in een snelle en snel veranderende omgeving is een pré.

Verder:

Resultaatgericht en een sterke proactieve houding;

Hoog gevoel van eigenaarschap en urgentie;

Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en Engels, Frans is een pré;

Uiterst accuraat in alle aspecten;

HBO werk- en denkniveau;

Goede kennis van Microsoft (Office 365, Dynamics)


Ons aanbod

Er staat een team van gretige EV-verslaafden op je te wachten. Je krijgt collega's die gedreven zijn om een verschil te maken in het bereiken van zero emissie mobiliteit, wetende dat samenwerken de enige manier is om impact te maken. Je krijgt een uitdagende baan in een snelle, doelgerichte omgeving. Een competitief salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Een goed pakket secundaire voorwaarden, waaronder eindejaarspremie, persoonlijk budget en pensioen. Bij Allego kies je je eigen uitdagingen, wij stellen opleiding en training beschikbaar om vooruit te blijven gaan. Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen tussen thuiswerken of werken op ons kantoor in Arnhem. Wel wordt verwacht dat je 1 à 2 dagen in de week op kantoor bent.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inez Stiekema via inez.stiekema@Allego.eu. We kijken uit naar je sollicitatie.