Skip to content

Account Manager - tijdelijk

Arnhem, Gelderland, NetherlandsBenelux

Job description

This is Allego

Allego is the leading company for fast and ultra-fast charging solutions to companies and consumers throughout Europe. We deliver charging facilities ranging from regular home charging to state-of-the-art high power charging that can be used by all electric cars and every EV driver, providing a seamless charging experience. Our goal is to contribute to zero emission mobility and allow EV drivers to charge at the right place with the right speed. The EV market is emerging and changing rapidly. With our proven track record and long experience, we keep driving forward with confidence.

De functie

Binnen de EV industrie liggen de commerciële mogelijkheden voor het oprapen. De technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, het aantal elektrische auto’s breidt zich snel uit en de groeikansen zijn onmiskenbaar.

Ter vervanging van een collega die een paar maanden gaat reizen zoeken wij een bedreven ( tijdelijke ) Account Manager voor de regio Nederland.


Als Account Manager ben je onderdeel van het salesteam van de Benelux regio van Allego. Je werkt nauw samen met Business Development en bent verantwoordelijk voor de uitbreiding en behoud van onze dienstverlening in Nederland.

In deze rol verdiep en intensiveer je de relatie met bestaande klant. Je bent eerste anspreekpunt voor de klant voor eventuele (operationele/commerciele) issues en je zorgt ervoor dat zorgt ervoor dat deze opgepakt worden. Je houdt vinger aan de pols bij klanten en je weet commerciële kansen te verzilveren in concrete omzetgroei. Je brengt de behoefte van de klant in kaart en matcht deze met onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de markt. Heeft de klant een minder voor de hand liggende wens? Jij gaat opzoek naar de oplossing en zorgt dat het geregeld wordt.

Job requirements

Dit ben jij ( hopen wij )

Geen ervaring in de EV industrie? Dat geeft niet, zolang je wel ervaring als Account Manager hebt.  Jij weet, met als basis de gelegde relatie met de klant, commerciële successen te behalen en behouden. Jij gaat opzoek naar de mogelijkheden, ook wanneer deze minder voor de hand liggen. Je bent resultaat- en doelgericht en denkt vooral in mogelijkheden, dit alles terwijl je de klant behoefte niet uit het oog verliest. Tenslotte: je bent een energieke zelfstarter en gaat waar nodig informatie halen (in plaats van wachten tot het je wordt aangeboden). 

Omdat het een tijdelijke functie betreft is het fijn als je enige ervaring hebt met verschillende CRM systemen. 


Ons aanbod

Er wacht een team van EV enthousiastelingen op jouw komst. Je toekomstige collega’s zijn net als jij gedreven om “zero emission mobility” te bereiken en werken dan ook veel samen om dit te realiseren.

Allego is een dynamische en resultaat gerichte organisatie opererend in een markt die volop in beweging is. Vind jij het leuk om ons tijdelijk commercieel te ondersteunen? Dan is dit de perfecte rol. 


Herken jij jezelf in bovenstaande? En ben jij snel beschikbaar? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je motivatie en cv via de link naar Allego.

Wil je eerste meer informatie? Neem dan contact op met Inez Stiekema via inez.stiekema@allego.eu.


or